{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Partners in KMO-advies

Moore Stephens

Moore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat zich zowel op kleine als op grote Belgische ondernemingen richt. Hierbij beschikken we over een goed geïntegreerde en complete dienstverlening, zodat we onze klanten altijd met de passende exper- tise kunnen begeleiden. Concreet hebben we zeven business units: Accountancy, Audit, Business Analytics, CFO Services, Corporate Finance, Strategy & Operations en Tax & Legal Services.

Moore Stephens Belgium combineert de veelzijdigheid van een inter- nationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze nauwe betrokkenheid is ook zichtbaar in de nabijheid van onze vestigingen. In België telt de groep meer dan 400 medewerkers verspreid over 15 kantoren in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben we ook een kantoor in San Francisco en Shanghai. Moore Stephens Belgium is een onafhankelijk lid van het uitgebreide Moore Stephens International netwerk.

Meer info:
www.moorestephens.be
info@moorestephens.be

Naar de website van Moore Stephens
KBC

Als bank-verzekeraar zien we van dichtbij hoe ontzettend veel er komt bij kijken vooraleer ondernemers hun plannen kunnen waarmaken. We willen daarom mee onze schouders zetten onder het project van onze klanten. We willen hen ondersteunen en aanmoedigen, geloven in hun project, het mee nancieren, en liefst focussen op de lange termijn. En ook mee helpen hun netwerk op te bouwen waar het kan. Dat doen we bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met ondernemers die hun passies delen.

We zijn dan ook trots dat meer en meer ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemen met passie zorgt voor een duurzame groei van de economie en onze maatschappij.

Meer info:
www.kbc.be/ondernemen

Naar de website van KBC
Deminor

Deminor heeft meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren van familiebedrijven en KMO’s.

Onze expertise:
• Advies en implementatie van deugdelijk bestuur, afbakening van de taken binnen het bedrijf.
• Bemiddeling bij conflicten tussen aandeelhouders, management en bestuur.
• Voorbereiding en begeleiding van (familiale) opvolging.
• Waardebepaling van de onderneming of van een participatie.
• Opmaak van een aandeelhoudersovereenkomst of familiecharter.
• Financiële analyse en opmaak van een businessplan.

Wij werken op strikt vertrouwelijke basis en laten ons leiden door een constructieve aanpak met nadruk op dialoog en het aligneren van ieders belangen. Wij streven naar duurzame oplossingen en continuïteit van de onderneming. Deminor werkt steeds met een multidisciplinair team van nanciële en juridische professionals, met expertise in corporate governance.

Deminor heeft kantoorfaciliteiten in Brussel, Gent en Antwerpen.

Meer info:
www.deminor.com
info@deminor.com

Naar de website van Deminor
LIANTIS
Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: www.liantis.be
Naar de website van LIANTIS

Een initiatief van

UNIZO vzw

Partners in KMO-advies