{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

WELKE GARANTIES BIEDT UNIZO?

 

1. Ondersteuning bij uw bedrijfsbeleid

In de KMO Adviesraad zetelt u 4 keer per jaar samen met externe adviseurs-experts waardoor u een klankbord en denktank opricht om uw bedrijfsbeleid te optimaliseren.
 

2. Hulp bij strategisch beslissingen

Overweegt u buitenlandse markten aan te boren?Wilt u de interne bedrijfsstructuur verbeteren? De KMO Adviesraad helpt en ondersteunt u bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen.

 

3. Betaalbaar

UNIZO zorgt ervoor dat de KMO Adviesraad betaalbaar blijft. Als ondernemer kunt u beroep doen op steunmaatregelen van de Vlaamse overheid (KMO Portefeuille) of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (KMO premie) zodat de kost aanzienlijk daalt.

 

4. Experts op maat

Alle kandidaten adviseurs-experts worden zorgvuldig gescreend op hun kennis en hun inlevingsvermogen in de KMO-wereld. Via haar eigen netwerk zoekt UNIZO ondernemers met ervaring om deel uit te maken van uw KMO Adviesraad.

 
5. Geen administratieve rompslomp

De administratieve rompslomp blijft tot het minimum beperkt. UNIZO regelt voor u de contracten en volgt alles op. De persoonlijke UNIZO-begeleider blijft hiervoor het centraal aanspreekpunt.
 

6. Advies van topkaderleden en ervaren ondernemers

Door samenwerkingsakkoorden af te sluiten met partners, krijgt UNIZO toegang tot leden van organisaties zoals de alumni van topuniversiteiten en opleidingsinstituten zoals Stichting Marketing. Via deze kanalen bereiken we de doelgroep van kaderleden met ervaring in heel wat domeinen van het bedrijfsbeheer.


IS EEN KMO-ADVIESRAAD IETS VOOR MIJN BEDRIJF ?
Contacteer me om dit samen te bekijken.

Een initiatief van

UNIZO vzw

Partners in KMO-advies