PROGRESSIVE BVBA IS NUMMER 300 !!!

PROGRESSIVE BVBA IS NUMMER 300 !!!

                                                      

Wat zijn de domeinen waarin uw KMO actief is ?


Zaakvoerder Teun Vanderghote : “Progressive bvba is actief binnen de IT sector en meerbepaald in het ontwikkelen van toepassingen in de .Net technologie van Microsoft.
We focussen ons vooral op het outsourcen van profielen bij de klant”Waarom installeren jullie een Raad van Advies ? Wat is de meerwaarde die je hoopt te bekomen ?


Teun Vanderghote :” We hebben sedert onze oprichting 5 jaar geleden reeds een mooi traject afgelegd waarbij we gegroeid zijn naar een 15-tal medewerkers.
Door deze mijlpaal te bereiken zijn we in een nieuw stadium terechtgekomen waarbij we onze organisatie anders moeten aanpakken, zowel naar klanten als naar werknemers toe”.

Onze werknemers hebben steeds een goeie band met ons gehad, waardoor we terecht fier kunnen zijn dat nog niemand het bedrijf heeft verlaten. Echter merk je wel dat wanneer je steeds meer medewerkers hebt, je niet meer even close kan zijn. Hoe goed we dit ook proberen, het vereist een nieuwe aanpak.

Ook naar klanten toe moeten we ons herorïenteren. Doordat we niet overal tegelijk kunnen zijn, moeten we ook hiervoor onze organisatie gaan bijsturen.
Met steeds meer personeel vind je de klanten ook niet steeds meer binnen je eigen netwerk.

Met het oprichten van een adviesraad hopen we hiermee de nodige know how binnen te halen, zodat we toch kunnen blijven verder groeien en tegelijk onze waarden waar we voor staan kunnen behouden.

 


Hoe kwam u op de hoogte van het bestaan van de UNIZO KMO Adviesraad ?


Teun Vanderghote:” We zaten reeds geruime tijd met het idee om een adviesraad op te richten, maar dit was nog niet geheel concreet.
Door wat te googelen omtrent dit idee zijn we terechtgekomen op de website van Unizo, waarbij er toch wel veel concrete info over te vinden was.
Dit heeft ons overtuigd om deze adviesraad via Unizo op te starten”.

 

Begin juni nam u contact met UNIZO om u te informeren over de werking van de KMO Adviesraad.
Wat is er sindsdien al gebeurd ?


Teun Vanderghote:” Toen we contact opnamen met Unizo konden we meteen een afspraak regelen en is alles heel snel gegaan.
Enkele dagen later kregen we het bezoek van een afgevaardigde van Unizo, waarbij we meteen op dezelfde lijn zaten en terzelfdertijd nog beslist hebben om hiervoor met Unizo in zee te gaan”.

 

Veel succes met Progressive en met jullie UNIZO KMO Adviesraad !