{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuws

KMO ADVIESRAAD TE GAST BIJ BOUWUNIE LIMBURG

 

 

Op 22.05 jl. was Bouwunie Limburg voor haar infovergadering te gast in het zeer stijlvolle bedrijfsgebouw van Berghoff in Paal. Een presentatie rond de werking van de UNIZO KMO-Adviesraad werd op de agenda geplaatst. Provinciaal coördinator Ignace Van Oortegem wist de aanwezigen te boeien. Reeds meerdere aanwezige bedrijfsleiders namen contact om te bekijken of er in hun KMO een adviesraad kan worden geïnstalleerd.

Lees meer

De ontbijtsessies KMO adviesraad worden goed gesmaakt !

 

In april waren de bedrijven Baby's Corner (Nazareth), Alter Expo (Evergem) en Facq (Oudenburg) gastheer voor een ontbijtvergadering rond KMO-adviesraad. In een kort tijdsbestek (aanvang 8.30 u, einde 9.30 u) krijgt u alle informatie over de werking van de UNIZO KMO-adviesraad, aangevuld met een praktijgetuigenis.

Wil u op de hoogte worden gehouden van komende sessies , schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief of neem een kijkje www.kmoadviesraad.be/activiteiten

Lees meer

REEDS MEER DAN 200 ACTIEVE UNIZO KMO-ADVIESRADEN IN VLAAMSE BEDRIJVEN

Eind maart 2017 hadden reeds 224 Vlaamse KMO's zich laten omringen door experten via een driemaandelijkse KMO-adviesraad. En de algemene tevredenheid over hun adviesraad is bij deze KMO's zeer goed. We zijn fier op een tevredenheidsscore van meer dan 85% !!

Bekijk HIER de actieve KMO-adviesraden opgericht in 2015, 2016 en 2017.
U kan HIER praktijkgetuigenissen nalezen van zaakvoerders die een adviesraad in hun KMO hebben geïnstalleerd.

Lees meer

Een initiatief van

UNIZO vzw

Partners in KMO-advies